Az irodai kávésarkok legpraktikusabb kiegészítői

2021. 11. 15.

Érdekességek

A hibrid munkavégzés egyre népszerűbbé válása miatt az iroda talán már nem a második otthonunk, mégis továbbra is fontos, hogy jól érezzük magunkat itt is. A kávésarok még mindig a munkatársak legnépszerűbb találkozóhelye, amelynek nem csak esztétikusnak, de praktikusnak is kell lennie, hogy betölthesse a neki szánt közösségösszetartó funkciót. Összegyűjtöttük a kedvenc kiegészítőinket, amelyek tökéletessé varázsolnak minden irodai kávésarkot.

 Az ideális kávészünetet mindannyian másként képzeljük el, ahogyan másfajta kávékat is szeretünk. A kollégákkal közös kávézás és beszélgetés az irodában töltött munkanapok egyik legjobb velejárója, hiszen bármennyire is elfoglaltak vagyunk, ilyenkor mindig jut idő arra, hogy a szakmai dolgokon túl kötetlen, személyesebb témákról is szó essen. A beszélgetések helyszíne éppen annyira fontos, mint az, hogy mi kerül a csészénkbe. A Nepresso Professionalnél arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk számára egyedi ötleteket valósíthassunk meg a kávésarkok kialakításakor is, éppen ezért lehetőséget biztosítunk egyedi méretű berendezések gyártására is. Ha pedig már megvan a bútor, mutatjuk, hogy milyen kiegészítőkkel varázsolhatjuk még otthonosabbá.

 Nespresso Side Pro kapszulatartó 4 fiókkal, 200 kapszula tárolása

Ezzel a 4 fiókos kapszulatárolóval kéznél lesznek majd a kedvenc kávépárnák, összesen maximum 200 db. A rendszerezést és átláthatóságot segíti a tároló átlátszó színe is, így az utántöltés és a legnépszerűbb ízek nyomonkövetés is egyszerű lesz. Kicsi a csapat és elég lenne egy kisebb kapszulatartó is? Válassza a Cube modellt, ami 50 db kávékapszula tárolására alkalmas.

 Nespresso használt kapszula-tároló

A környezettudatosság az irodai életben is egyre fontosabb, így a könnyen tisztítható, újrahasznosított műanyagból készült használt kapszula-tároló is a kávésarkok elmaradhatatlan része. Szeretnénk, ha minél több céges partnerünk venne részt kapszula újrahasznosító programunkban. Megéri gyűjteni és visszaküldeni a kávékapszulákat, mert így Ön is a körforgás nélkülözhetetlen szereplőjévé válik. Az újrahasznosított Nespresso Professional kávépárnák egy része új tárgyak formájában születik újjá. Tudta például, hogy ezekből akár toll, bicska és szemüvegkeret is készülhet? A kávézacc is jó helyre kerül, hiszen a Nespresso-nál ezt is hasznosítjuk partnereink segítségével.

Nespresso Origin Espresso csésze

Nem csak az ízlelőbimbóink és az orrunk, hanem a szemünk és a tapintásunk is szerepet kap kávéfogyasztáskor. Így egy szép csésze is a kávéfogyasztás rítusának nélkülözhetetlen eleme lesz, mert hozzátesz az élményhez, sőt fokozza is azt. Nespresso Origin Espresso csészéink tradicionális kínai porcelánból készültek, duplafalú kivitelben, a régi és modern megoldásokat ötvöző technikával. A csésze Lungo változatban is elérhető.

Nespresso Origin tálca

Tálcán kínálja a lehetőséget – szokták mondani és igaz ez éppúgy erre a Nespresso Origin darabra is, amelyen szervírozhat csészéket, poharakat, de akár édes harapnivalókat is, amik feldobják a megbeszéléseket.

Nespresso View cappuccino üvegcsésze szett

A svájci Atelier Oï studio tervezői csapata álmodta meg ezt a minden szempontból egyedi üvegcsésze szettet. Mi teszi annyira különlegessé? A tervezők a csésze oldalába egy hajlított bemélyedést készítettek, hogy Ön a lehető legkényelmesebban tarthassa a kezében. A fekete kávé és a cappuccino krémesen lágy habja teszi tökéletessé a designerek munkáját.

Nespresso Aeroccino4 tejhabosító gép

Tudta, hogy könnyen készíthet Ön is hideg és meleg tejhabot is? A Nespresso Aeroccino4 tejhabosító gép mindkét változatat gyorsan, könnyen és egyszerűen elkészíti, így minden kolléga szívesen használja majd ezt a tejhabosítót a kedcenc a tejes italokhoz.

Szeretné, ha környezettudatosabbak lennének a mindennapok az irodában? Olvassa el tippjeinket, amelyek Önt is inspirálni fogják, hogy akár már ma elkezdje megvalósítani elképzeléseit!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása