FRISSÍTSE FEL A NYARAT JEGESKÁVÉKKAL!

2019. 05. 07.

Érdekességek

Miért maradandó trend a Nespresso jegeskávé?

Van egy közismert mondás, amely szerint a kreativitás ott kezdődik, ahol a rutin végződik. Időnként szükségünk van arra, hogy felrázzuk a dolgokat, hogy a részleteken keresztül jobban átláthassuk őket. Ez furcsán hangozhat, de a Nespresso mindig szívesen vág bele olyan új elképzelések megvalósításába, amelyek lehetetlennek tűnnek – több mint 30 évvel ezelőtt például még senki sem hitte volna, hogy otthonunkban is készíthetünk olyan tökéletes espresso-t, mint a kávézókban.

Merjük felrázni a dolgokat a kreativitás és a rend kedvéért!

Valaha lehetetlennek tűnt, hogy otthon is olyan autentikus espresso készülhet, amelynek íze és minősége vetekszik egy profi barista kávéjával – mi mégis megcsináltuk.

Mi jut először eszébe, ha a kávézási szokásaira gondol? Lefogadjuk, hogy Nespresso kávégépe, amellyel elkészít egy tökéletes, forró kávét. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy ugyanezzel a készülékkel felfedezheti kávéink egy új dimenzióját is, amely ugyanolyan finom, csak egy kicsit még frissítőbb! Bizony, a Nespresso kávéit jéggel kombinálva is kipróbálhatja, megismerve az ízek új világát, amely eddig is ott rejtőzött a már jól ismert és kedvelt kapszulákban.

Sokan még mindig úgy tartják, hogy a jegeskávé nem több, mint egy hígított, felvizezett kávé. Épp ezért úgy gondoljuk, hogy ez remek alkalom saját receptjeink bemutatására. A Nespresso mindig is híres volt a precíz adagolásról, legyen szó akár az egyes kapszulák megtöltéséről, akár a nyomás alatt felhasznált víz mennyiségéről, amely pontosan ugyanannyi minden egyes gombnyomást követően. Tudósaink és mérnökeink fáradhatatlan munkájának köszönhetően garantált, hogy az így elkészített kávé mindig tökéletes és élvezetes. A jegeskávéinkkal is ugyanez a helyzet. Kávészakértőink dolgozták ki azokat az egyszerű, mégis precíz recepteket, amelyek alapján Ön újra és újra tökéletes jegeskávét készíthet.

Ezek után a kérdés már csak ennyi: forrón vagy hidegen? A jó hír pedig az, hogy a Nespresso esetében a válasz mindig igen.

Pontosan kidolgozott receptünk tökéletesítése során rájöttünk, hogy a kávék jeges formában ténylegesen kihangsúlyozzák a kávéban rejlő gazdag aromákat.

Ide kattintva böngészhet exkluzív Nespresso jegeskávé receptjeink között, sőt néhány egyszerű eszközt is talál, amelyek még kellemesebbé varázsolják jegeskávé-élményét!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása