Caffé Nocciola
Espresso
A mogyoró klasszikus, kényeztető ízével
Keserűség
Savasság
Testesség
Pörkölés
CREATIONS kávéinkat azért készítettük, hogy ön kiteljesíthesse kreativitását, és egyszerűen elkészíthesse a világ legkülönfélébb kávéreceptjeit – akár az irodában, akár egy HoReCa üzlet vendégei számára.
Ebben az ízesített kávéban a pörkölt mogyoró tökéletes egyensúlyt alkot a dél-amerikai Arabica kávék aromáival
A lágy dél-amerikai Arabica keverékből szinte kirobban a pörkölt mogyoró gazdag íze: a kávé malátás karaktere mellett kellemesen érvényesül a karamellizált mogyoróíz, arra késztetve az embert, hogy lassítson kicsit, és átadja magát a pillanat szépségének. Kóstolja meg tejjel is; ilyenkor a tej és a mogyoró együttes aromája olyan érzetet kelt, mintha pralinét majszolna.
A kávé és a hozzáadott ízesítés összhatását nem bízhattuk a véletlenre, ezért kiemelt figyelmet fordítottunk egy külön erre kifejlesztett, selymes textúrájú alapkeverék összeállítására, amit brazil és kolumbiai Arabica szemekből készítettünk.
A keverék osztott pörköléssel készül, és a kávékat termőhely szerint válogattuk szét. Mindkét adag hasonlóan világos, rövid ideig tartó pörkölést kap, amit úgy hangoltunk, hogy ne nyomja el az ízesítés hatását.
EGY KIS TEJ
Készítse el cappuccino receptként: a krémesebb hatású ital kellemesen adja vissza a mogyoró klasszikus ízét, amihez kekszes, pralinés és diós jegyek társulnak.
Ajánlott termékek
Monin szirup – vanília 250 ml
Monin szirup - vanília