Mit tehetünk még?

MI A B CORP™?

A B Corp tanúsítványú vállalatok arra használják fel üzletmenetüket, hogy még befogadóbbá és fenntarthatóbbá formálják a gazdaságot.

ELKÖTELEZETTSÉG

A HOSSZÚ TÁVÚ VÁLTOZÁSOK MELLETT

A B Corp tanúsítvánnyal rendelkező cégek 3 évente átesnek a minősítési folyamaton, hogy kiderüljön, betartják-e a szigorú előírásokat. Ilyenkor mindenre kiterjedő dokumentációval kell igazolniuk pozitív hatásukat.

Beépítettük vállalati alapszabályzatunkba, hogy a vállalkozásunkra jó dolgok mozgatórugójaként tekintünk,
és minden tevékenységünkben szem előtt tartjuk.

EGY HOLISZTIKUS

SZEMLÉLET JEGYÉBEN

A B Corp minősítésű vállalatok minden szinten újragondolják szemléletüket, és olyan gyakorlatokat vezetnek be, amelyek révén figyelembe veszik, milyen hatást gyakorol tevékenységük az összes érintettre: dolgozóikra, partnereikre, vásárlóikra, a társadalomra és a környezetre.

Számunkra ez azt jelenti, hogy számos programunk, kezdeményezésünk és szervezeti egységünk (például a Nespresso AAA Sustainable Quality™ Program vagy a Fenntarthatósági Tanácsadó Testület) szolgálja a körforgásos szemléletet, a klíma és a közösségek javát.

ELSZÁNTAN TOVÁBB

A B Corp minősítésű cégek tagjai egy globális mozgalomnak, amelyben vállalatok és vásárlók vállalják, hogy a haszon maximalizálása helyett egy magasabb célt tűznek ki maguk elé.

Ezt szolgálja az innováció, a fejlődés és a közös értékteremtés, legyen szó akár az újszerű újrahasznosítási kezdeményezésekről, akár az együttműködésről olyan partnerekkel, mint az Esőerdő Szövetség, a TechnoServe és a FairTrade.

TUDJON MEG TÖBBET

B CORP™ PONTSZÁM:
84
ÉS KÉSZEN ÁLLUNK,
HOGY FOLYAMATOS FEJLŐDÉSSEL
MÉG TOVÁBB JUSSUNK

A KÖTELEZETTSÉG-VÁLLALÁS ÚJ SZINTJE

A Nespresso számára a B Corp tanúsítvány annak elismerése, hogy 30 éve elkötelezetten dolgozunk a fenntarthatóságért – még akkor is, ha ez nem mindig a leggyorsabb és legkönnyebb út. A B Lab nonprofit szervezet vizsgálata nyomán odaítélt tanúsítvány mérhetővé teszi cselekedeteinket, rámutatva hiányosságainkra és erősségeinkre, útmutatót és irányt ad a további fejlődéshez.

Annak biztosítására, hogy a Nespresso megfelel a szigorú társadalmi, környezetvédelmi, átláthatósági és elszámoltathatósági előírásoknak, ez a nagyon komoly kritériumrendszeren alapuló, független minősítési eljárás öt kategóriában (vállalatirányítás, dolgozók, vásárlók, közösség és környezetvédelem) részletesen átvilágította cégünk működését. Ehhez részletes adatokat és bizonyítékokat kellett szolgáltatnunk, és át kellett alakítanunk vállaltunk jogi keretrendszerét.

A B Corp több egyszerű tanúsítványnál; ez egy fenntarthatósági mozgalom, amelyben 4500 cég közösen dolgozik azon, hogy a vállalatok jó dolgok mozgatórugóivá váljanak.

Olyan közösség ez, amihez büszkeség és megtiszteltetés csatlakozni.

EGYÜTT

Az összes érintett támogatásával alakítjuk ki munkamódszereinket, és minden intézkedés hatását mérlegeljük – miközben folyamatosan igyekszünk kicsit még keményebben dolgozni azon, hogy olyan értéket teremtsünk, ami mindenki számára jó.

Nagykövetek

Osztoznak meggyőződésünkben, hogy a kávé jó dolgok mozgatórugója

Fenntarthatósági Tanácsadó Testület

Összefogja a fenntarthatóság szakértőit és véleményvezéreit

Kávétermelők

Fenntartható módszerek a közösségek és a bolygó számára

Jó társaságban vagyunk

Kávék széles kínálata - vállalkozása számára

Tudjon meg többet

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása