Csökkentés. újrafelhasználás. megújítás.

EGY RUGALMAS MEGKÖZELÍTÉS, AMI JÓ A VÁLLALKOZÁSOK,
AZ EMBEREK ÉS A BOLYGÓ SZÁMÁRA

B CORP™ VÁLLALATKÉNT

HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK

Első újrahasznosító rendszerünk 1991-es beindításával olyan útra léptünk, amely egyre közelebb visz minket egy körforgásos modellhez; melynek lényege, hogy kevesebb anyagot, hosszabb ideig használunk. Törekvéseink egybecsengnek a B Corp™ értékeivel, és egyre elkötelezettebben törekszünk ilyen megoldásokra, például a kávék precíz adagolásától a kávégépek felújításáig.

MINDENT AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁSÉRT

Az elmúlt 30 évben arra törekedtünk, hogy az alumínium és a használt kávézacc ne menjen kárba. Tízből kilenc vásárlónk ma már öt kilométeren belül biztosan talál egy újrahasznosítási gyűjtőpontot vagy igénybe tudja venni valamelyik újrahasznosítási szolgáltatásunkat. És ez még csak a kezdet, hiszen egyre több újrahasznosított anyagot használunk, és a teljes iparágat lefedő gyűjtőrendszerek révén még jobban felpörgetjük az újrahasznosítást.

Végtelenszer újrahasznosítható alumínium
Világszerte több mint 100 000 gyűjtőpont
2022 végére az Original és Vertuo kapszulák több mint 80 százalékban újrahasznosított alumínium felhasználásával készülnek

MEGTESSZÜK, AMI TŐLÜNK TELIK

Azért, hogy az újrahasznosítás egyszerűbb és kényelmesebb legyen, több mint 100 000 gyűjtőpontot hoztunk létre világszerte, megszervezve az otthoni begyűjtés és a postázás lehetőségeit is. Így a kávézaccból megújuló energiaforrás válhat, a kapszulákból pedig új alumíniumtárgyak készülhetnek.

ISMERJE MEG ÚJRAHASZNOSÍTÁSI TÖREKVÉSEINKET

ÚJRAGONDOLNI. ÚJRA FELHASZNÁLNI. ÚJRA BELESZERETNI.

B Corp™ vállalatként minden eddiginél eltökéltebben optimalizáljuk erőforrásainkat és minimalizáljuk hulladéktermelésünket. Minden, amit teszünk, hatással van valamire. Bármely innovatív ötlet segíthet, hogy hatékonyabban működjünk – és közös erővel továbbra megvalósítjuk ezt a törekvésünket.

Precíziós fogyasztás

Pontosan annyi vizet, energiát és kávét használunk, amennyi egy csésze kávé elkészítéséhez szükséges

Alumínium

Az első globális érvényű, fenntartható forrásból származó alumínium szabványának (ASI - Aluminum Stewardship Initiative) alapító tagja

ÚJRA BELESZERETNI

Hosszabb élettartamú, könnyen javítható és felújítható kávégépek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása