Finezzo

Lungo

Lungo

Bergamote
Flowers
Jasmine

Intenzitás

5

Keserűség

1

Savasság

3

Testesség

1

Pörkölés

1

A FINEZZO egy etióp, kolumbiai és más latin-amerikai kávékból készült Arabica keverék.

A korábbi LUNGO LEGGERO ezentúl FINEZZO néven érhető el, az intenzitása pedig kettesről ötösre emelkedett. A FINEZZO-ra átkeresztelt kávé immáron lungoként és espressoként elkészítve is ajánlott, így Ön több méretben is élvezheti ezt a ragyogó virágos kávét.
Ezeket az Arabica kávékat enyhén pörköljük, hogy megőrizzük a bennük rejlő finom aromákat. Ez a hosszú fekete kávé lágyan gyöngyöző savasságával és a jázmin, a narancsvirág és a bergamott mámorító virágos aromáival kápráztatja el – akárcsak egy titkos kert.
A felhasznált Arabica kávék enyhe pörkölésével megőrizhetők a bennük rejlő finom aromák. A durvább őrlés hosszú extrakciót tesz lehetővé FINEZZO esetében, így teljes pompájukban élvezhetjük a finom virágos jegyeket.

EGY KIS TEJ

A FINEZZO tejjel lágyabbá és testesebbé válik. Próbálja ki egy kis tejjel ezt a Nespresso Professional kapszulát, és fedezze fel a pirított gabonás ízvilágot anélkül, hogy a jellegzetes virágos karaktert elveszítené. Miért nem próbálja ki Caffé Latteként elkészítve? A FINEZZO Caffé Latte meglepi Önt könnyű, lágy és édes ízével. Tej hozzáadásával kávéja gabonás ízvilágot kap egy csipetnyi zöld beütéssel kiegészülve.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása