CAFFÉ CARAMELLO

Espresso

Espresso

Karamell

Intenzitás

7

Keserűség

3

Savasság

3

Testesség

1

Pörkölés

2

Egy szívmelengető karamell ízesítésű espresso

A Caffè Caramello maga az ‘édes élet’, hiszen a selymes textúrájú dél-amerikai Arabica kávékeveréket kekszes, karamellás ízvilág gazdagítja. Kávészakértőink finom egyensúlyt teremtettek a karamella íze és a blend malátás, mogyorós és pörkölt aromái között. Kóstolja meg tejjel is, ami kihangsúlyozza a mandulás süteményre emlékeztető ízhatást, miközben a karamella mellett egy csipetnyi vanília is megjelenik.

A Caffè Vanilio és Caffè Caramello alapja egy új kávéőrlemény, ami egészen új szintet jelent. Mivel a kávé és az ízesítés összhatását nem bízhattuk a véletlenre, kiemelt figyelmet fordítottunk egy egyedi kávéalap összeállítására, amely bármelyik recepthez remekül megfelel – legyen az ízesített, tejes vagy jegeskávé. Íme a tökéletes megoldás karamellás receptjei elkészítéséhez! Bármit is szeretne alkotni, mindig számíthat arra, hogy a finoman ízesített Caffè Caramello segít majd kiteljesíteni a kreativitását.

EGY KIS TEJ

A szakértő szerint: “Kifinomult, enyhe savasságával ez a kávé a crème brûlée karamellizált cukorrétegét juttatja eszembe. Egy kis tej hozzáadásával még erőteljesebben kihangsúlyozhatjuk a karamellás jelleget, miközben a kávé kényeztetően édessé válik.”

Gauthier Beyling – érzékszervi specialista

Kóstolja meg cappucinoként, ami előcsalogatja a mandulás sütemény aromáit, miközben a karamellás ízt egy csipetnyi vanília egészíti ki.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása