Congo Organic

Espresso

Espresso

Gyümölcsös és Kekszes

Intenzitás

7

Keserűség

3

Savasság

3

Testesség

4

Pörkölés

4

Kongó ideális adottságú ültetvénye ad otthont e selymes, organikus kávénak, melyet lágyan gyümölcsös és édeskés-gabonás ízjegyek jellemeznek.

Hosszú távú REVIVING ORIGINS programunkban a farmerekkel közösen dolgozunk azon, hogy helyreállítsunk egykor különleges kávétermő-területeket.
Az instabilitás éveiben számos termelő hagyta hátra ültetvényét Kongóban. A Nespresso REVIVING ORIGINS programja közös platformot teremt a farmereknek és a partnereknek, így lehetővé válik a kávétermelő közösségek támogatása a kongói kávéipar régi fényének helyreállításában. Évről évre egyre többet tudunk majd kínálni ebből a selymes, organikus kávéból, melyet lágyan gyümölcsös, édeskés-gabonás és diós ízjegyek jellemeznek.

Egy selymes, organikus kávé pirított gabonás ízjegyekkel, mogyorós aromákkal és lágy gyümölcsösséggel.

A Congo Organic 50-50%-os arányban osztott pörkölést kapott. Mindkét rész sötéten és röviden van pörkölve, de az első részt kicsit sötétebbre és hosszabban pörköljük, hogy a kávé intenzívebb legyen. A szemcseméret Professional rendszer sajátosságai miatt kicsit durvább, mint az Original esetében.EU ORGANIC

EGY KIS TEJ

Próbálja ki ezt a kávét latte macchiatoként elkészítve, hogy kihozza édeskés-gabonás és kekszes ízjegyeit, illetve javítsa az egyensúlyát.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása