Congo Organic
Espresso
Gyümölcsös és Kekszes
Intenzitás
Keserűség
Savasság
Testesség
Pörkölés
Kongó ideális adottságú ültetvénye ad otthont e selymes, organikus kávénak, melyet lágyan gyümölcsös és édeskés-gabonás ízjegyek jellemeznek.
Hosszú távú REVIVING ORIGINS programunkban a farmerekkel közösen dolgozunk azon, hogy helyreállítsunk egykor különleges kávétermő-területeket.
Az instabilitás éveiben számos termelő hagyta hátra ültetvényét Kongóban. A Nespresso REVIVING ORIGINS programja közös platformot teremt a farmereknek és a partnereknek, így lehetővé válik a kávétermelő közösségek támogatása a kongói kávéipar régi fényének helyreállításában. Évről évre egyre többet tudunk majd kínálni ebből a selymes, organikus kávéból, melyet lágyan gyümölcsös, édeskés-gabonás és diós ízjegyek jellemeznek.
Egy selymes, organikus kávé pirított gabonás ízjegyekkel, mogyorós aromákkal és lágy gyümölcsösséggel.
A Congo Organic 50-50%-os arányban osztott pörkölést kapott. Mindkét rész sötéten és röviden van pörkölve, de az első részt kicsit sötétebbre és hosszabban pörköljük, hogy a kávé intenzívebb legyen. A szemcseméret Professional rendszer sajátosságai miatt kicsit durvább, mint az Original esetében.


EU ORGANIC

EGY KIS TEJ
Próbálja ki ezt a kávét latte macchiatoként elkészítve, hogy kihozza édeskés-gabonás és kekszes ízjegyeit, illetve javítsa az egyensúlyát.
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.