Rákóczi túrós Cappuccino

A Rákóczi túrós egy édes túrós sajttorta, amely minden összetevője Magyarországot jellemzi. Rákóczi János, a híres cukrász és mesterszakács, az 1958-as brüsszeli világkiállításon mutatta be a legendássá vált Rákóczi-túróst, amellyel 4 aranyérmet szerzett szakácsművészeti kiállításokon.

ikon5 ikonkönnyű

AMIRE SZÜKSÉGE LESZ

Hozzávalók
80 ml tej
3 ml MONIN Crème Brûlée szirup
0,5 teáskanál narancshéj
1 db Espresso Decaffeinato kávépárna
1,5 teáskanál sárgabarack lekvár
Eszközök
Barista receptkészítő
Aeroccino tejhabosító
Cappuccino csésze

elkészítés

lépés

01

Öntsön hideg (4°C), 2,8%-as tejet Aeroccino tejhabosító készülékébe.

lépés

02

Készítsen hideg tejhabot az Aeroccino segítségével.

lépés

03

Tegyen két teáskanál baracklekvárt egy Cappuccino csésze aljára.

lépés

04

Töltse meg tejhabbal ¾ -ig a Cappuccino csészét.

lépés

05

Óvatosan öntse rá a tejhab közepére a crème brûlée (vagy madártej) szirupot.

lépés

06

Készítse el a tejhabra a Espresso Decaffeinato kávépárnát espresso-ként (40 ml).

lépés

07

A tetejét díszítse narancshéjjal.

ajánlott kávék

Decaffeinato

7
Espresso
Bővebben

önnek ajánljuk

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása