Lyreco logo

BRAZIL ORGANIC

Kekszes és pirított gabonás

Elegánsan lágy és édes kávé, a fajtára jellemző pirított gabonás ízegyekkel. Gondosan ápolt, biogazdálkodással nevelt Arabica cserjék termése a hatalmas, száraz síkságokról és a napsütötte dombvidékekről.

Intenzitás 4/ 12

Válassza ki a mennyiséget:
Vásárlás a Lyreco-nál

ORIGINS - ORGANIC
Minden single origin kávénk egy adott országból származik, és bizonyos módon mindegyik magában hordozza termőhelye sajátosságait.

A legodaadóbb figyelemmel gondozott organikus (bio) kávéink ugyanolyan kivételes ízeket kínálnak, mint különleges single origin kávéink, amelyeket a biogazdálkodás szabályai szerint termesztettek.

A biogazdálkodás olyan mezőgazdasági gyakorlat, amely a fenntarthatóság, az etikus megközelítés és a környezettudatosság elveire épül. A biogazdálkodás alapelvei a következők:
- a vegyszermentesség: A termesztés során természetes módszereket alkalmaznak a kártevők és betegségek elleni védekezésre.
- Tilos a genetikailag módosított élőlények (GMO-k) használata, emellett hangsúlyt fektetnek a talaj megfelelő kezelésére és a talajtakarásra, amelynek révén csökken a talajerózió és javul a talaj tápanyagellátottsága.
- A szabályok révén a kávétermelők arra törekednek, hogy a mezőgazdasági termelés környezetkímélő legyen, minimalizálják a negatív hatásokat a természetre és az állatokra, valamint biztosítsák az egészséges, kivételes minőségű kávé előállítását.

EREDET
A Cerrado régió mogyorós, csokoládés aromájú kávéi egyszerűen elbűvölőek, a Minas Gerais déli részén termő kávé pedig kellemes savassággal és egy csipetnyi gyümölcsösséggel gazdagítja a blendet, amely ugyanolyan sokszínű, mint maga Brazília.

TEJJEL
Cappuccino receptként elkészítve a Brazil Organic édes tejes ízzel, lágy vaníliás aromával és pirított kenyeres jegyekkel kényeztet.

ÍZÉLMÉNY

TESTESSÉG
KESERŰSÉG
SAVASSÁG
PÖRKÖLÉS

KÁVÉKÉSZÍTÉS

RISTRETTO
ESPRESSO

Összetevők és allergén anyagok

Védőgázos csomagolás. 100% pörkölt és őrölt kávé Nettó súly (50 kapszula): 315 g Svájcban készült

JAVASOLT KÁVÉ