Lyreco logo

NESPRESSO SERVICES

Csatlakozzon elégedett ügyfeleinkhez, és élje át a különleges kávéélményt a
Nespresso szolgáltatásaival! Azért dolgozunk, hogy Ön a lehető legkényelmesebben hozzájusson egy csésze tökéletes kávéhoz.

Kérjen kapcsolatfelvételt!

Megoldás vállalkozása számára

Kávészakértőink a rendelkezésére állnak, akár online, akár mobilalkalmazáson keresztül vagy telefonon. Kérdései vannak a kávégépéről? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek!

Irodai kávémegoldások

Varázsolja az irodai kávészünetet minőségi időtöltéssé munkatársai számára!

Hotel kávémegoldások

A kiváló minőségű kávé elengedhetetlen összetevője a szállodai vendégélménynek.

Éttermek és kávézók

Kiváló kávémegoldások étterme vagy kávézója számára

RENDEZVÉNY SZOLGÁLTATÁSAINK

Kávégépek kölcsönzése rendezvényekre, egyéni igények szerint: Rendezvényt szervez, vagy frissen készült kávéval szeretné elkápráztatni vendégeit? Ne keressen tovább! Személyre szabott kávégép-kölcsönző szolgáltatásunkat kifejezetten az Ön elvárásaihoz igazítjuk. Akár egy kis összejövetelt, akár egy nagyobb vállalati eseményt rendez, nekünk minden alkalomra megvan a tökéletes megoldásunk.

Fedezze fel!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Kávészakértőink a rendelkezésére állnak, akár online, akár mobilalkalmazáson keresztül vagy telefonon. Kérdései vannak a kávégépéről? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek!!

Kávé, egyetlen kattintásra

ONLINE RENDELÉS

Állítsa össze kedvenc kávéiból online megrendelését, és adja meg, mikor és hogyan szállíthatjuk ki Önnek.

RENDELJE MEG ITT
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett.

Ügyfélkapcsolat

Ügyfélszolgálat

Kávészakértőink mindig készen állnak, hogy segítsenek Önnek a legjobb kávék kiválasztásában, és hogy a lehető legegyszerűbbé tegyék a megrendelés folyamatát.

HÍVJON MINKET MOST

NYÚJTSA A LEGJOBBAT ÜGYFELEINEK ÉS MUNKATÁRSAINAK!

Az irodában fontos a kiváló minőségű kávé, hiszen segít kellemes és produktív munkakörnyezetet teremteni a kollégák számára. És pontosan ez az, amit a Nespresso Professional kávégépei kínálnak, méghozzá a lehető legfenntarthatóbb módon. Akár az irodában, akár a konyhában, a tárgyalóban vagy a társalgóban helyezik el, kávégépeink mindenképpen tökéletes megoldást jelentenek arra, hogy a kávészünetek jó hangulatban teljenek egy igazán jó kávé mellett. A közös kávézás segítheti az együttműködést, információáramlást, közös ötletelést, és tanulmányok igazolják, hogy a Nespresso kávémegoldásai aktívan hozzájárulnak a termelékenység növeléséhez.*

90%

Ennyi ügyfél véli úgy, hogy a Nespresso kávé pozitív színben tünteti fel a vállalatot

83%

Ennyi ügyfél gondolja, hogy a vállalat törődik a partnereivel

82%

Ennyi ügyfél tartja modernnek a vállalatot

Forrás: Stratégiai kutatás, 2014.

SZERVÍZSZOLGÁLTATÁSOK

Kávészakértőink a rendelkezésére állnak, akár online, akár mobilalkalmazáson keresztül vagy telefonon. Kérdései vannak a kávégépéről? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek!

Kávé egyetlen kattintásra

SZERVIZ

Szerviz a bejelentéstől számított 48 órán belül. A Nespresso szakemberei gondoskodnak a kávégép teljeskörű éves karbantartásáról.

Ügyfélszolgálat

KARBANTARTÁS

A Nespresso szakemberei gondoskodnak a kávégép teljeskörű éves karbantartásáról.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett

Cseregép

Cseregép a javítás idejére: Abban a ritka esetben, ha a kávégépet javítani kell, biztosítunk egy másik készüléket.

Oktató videók

Kávégép segítségnyújtás

Tanácsokat adunk Nespresso kávégépe megfelelő tisztításához, vízkőtlenítéséhez és programozásához, vagy segítünk megoldani az esetleges problémákat.

KÉRDÉSE VAN KÁVÉGÉPÉVEL KAPCSOLATBAN?

HÍVJON MINKET!

PROFESSZIONÁLIS KÁVÉGÉPEK

Arra terveztük őket, hogy a munka minden nap tökéletesen menjen. Felhasználóbarát kávégépeinkkel gyorsan és kényelmesen varázsolhat élvezetes kávépillanatokat az irodába. Kávégépeinket nagyon könnyű kezelni, segítségükkel egy gombnyomásra bárki kiváló minőségű kávét készíthet, így munkatársai néhány pillanat elteltével máris élvezhetik tökéletes kávéjukat, ami újra meg újra felélénkíti őket a munkanap során.

VÁLASSZON VÁLLALATA SZÁMÁRA NESPRESSO PROFESSIONAL MEGOLDÁST!

Nespresso Professional megoldásaink lényege nemcsak a kivételes kávé, hanem a kényelem, a megbízhatóság és a hatékonyság is. Így biztosítjuk, hogy csapata mindig számíthasson egy csésze tökéletes kávéra – amikor csak kedvük tartja.

Arrow
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA