Lyreco logo

DECAFFEINATO

Kakaós és pirított gabonás

Ez a testes koffeinmentes espresso finom kakaós és erőteljes pirított gabonás jegyeket rejt.

Intenzitás 7/ 12

Válassza ki a mennyiséget:
Vásárlás a Lyreco-nál

DECAFFEINATO

CLASSICS
"Fedezze fel a mindennapok kiváló minőségű kávéit a CLASSICS kollekcióval!

Kínálatunkban minden ízléshez megtalálja a megfelelő kávét, a ristretto-tól a lungo-ig, hogy vendégei és munkatársai kedvükre válogathassanak a számtalan aromaprofil közül."

EREDET
Dél-amerikai (köztük brazil és kolumbiai) Arabica kávék koffeinmentes keveréke, amit egy kevés csúcsminőségű Robusta varázsol még izgalmasabbá.

TEJJEL
A meleg tejhab előhozza a finomabb gyümölcsös aromákat és az enyhén fás ízjegyeket, miközben selymessé, édeskéssé varázsolja a kávét, ugyanakkor nem tompítja erőteljes karakterét.

KOFFEINMENTESÍTÉS
"Kávéinkat víz és természetes forrásokból származó szén-dioxid használatával koffeinmentesítijük, mely egy nagyon gyengéd eljárás. Ennek köszönhető, hogy koffeinmentes kávéink ugyanazt a kiváló ízt nyújtják mint klasszikus kávéink, csak koffein nélkül.

A zöldkávé-szemeket forró vízben áztatjuk, hogy kioldjuk a koffeint, majd a zöldkávé-szemeket megszárítjuk. A víz aktív szénen megy keresztül, ahol a koffein felszívódik, ezt követően pedig a megszáradt zöldkávé-szemeket újra beáztatjuk az immáron koffeinmentes vízbe. A folyamat végén a zöldkávé-szemeket megszárítjuk és pörköljük."

ÍZÉLMÉNY

TESTESSÉG
KESERŰSÉG
SAVASSÁG
PÖRKÖLÉS

KÁVÉKÉSZÍTÉS

ESPRESSO

Összetevők és allergén anyagok

Bár ez a blend koffeinmentes, mégis testes kávé készül belőle, amit a pirított gabona dús aromája és egy kevés kakaós felhang gazdagít. A keverék különféle kávéfajtái rövid ideig tartó, de intenzív, sötét pörkölést kapnak; ez előcsalogatja a pirított ízjegyeket, és ráerősít a kávé testességére. A Decaffeinato a markáns aromák mellett vastag crema réteggel is kényeztet, amely alatt ott rejtőzik a testes espresso enyhe kakaós íze és a pirított gabona karakteres zamata. Ezek a pörkölt-pirított aromák adják a koffeinmentes Nespresso élvezetes intenzitását.

JAVASOLT KÁVÉ