Lyreco logo

Finezzo

Virágos

Lágy kávé a jázmin, a narancsvirág és a bergamot kényeztető jegyeivel, amihez kellemes, élénk savasság társul.

Intenzitás 5/ 12

Válassza ki a mennyiséget:
Vásárlás a Lyreco-nál

FINEZZO

CLASSICS
"Fedezze fel a mindennapok kiváló minőségű kávéit a CLASSICS kollekcióval!

Kínálatunkban minden ízléshez megtalálja a megfelelő kávét, a ristretto-tól a lungo-ig, hogy vendégei és munkatársai kedvükre válogathassanak a számtalan aromaprofil közül."

EREDET
A Finezzo blend etióp, kolumbiai és más latin-amerikai Arabica kávékból készül.

TEJJEL
Kevés tejjel a Finezzo lágyabbá válik. Élvezze a pirított gabonás ízvilágot anélkül, hogy az elnyomná a jellegzetes, virágos karaktert. Vagy miért ne készítene belőle caffé latte-t, ami könnyed, lágy és édes ízeket rejt? Ha pedig a tejeskávéra szavaz, gabonás ízvilágot kap, amit egy csipetnyi zöldes aroma gazdagít.

ÍZÉLMÉNY

TESTESSÉG
KESERŰSÉG
SAVASSÁG
PÖRKÖLÉS

KÁVÉKÉSZÍTÉS

ESPRESSO
LUNGO

Összetevők és allergén anyagok

A világos pörkölés segít megőrizni az Arabica szemek kellemes aromáit. A durva szemcséjű őrlésnek köszönhetően az extrakció folyamata hosszabb, így a Finezzo finom, virágos jegyei teljes szépségükben kibontakozhatnak. Az enyhén pörkölt etióp és latin-amerikai Arabica szemekből összeállított, frissítő hosszúkávé lágyan gyöngyöző savasságán szinte átragyognak a virágos aromák. Élvezze a kapszulában rejlő mosott Arabica kávék jázmint, narancsvirágot és bergamottot idéző ízeit, és gyönyörködjön el a Finezzo finom savasságában, amely úgy csillog, mint a harmatcseppek egy titkos kert virágszirmain.

JAVASOLT KÁVÉ