Lyreco logo

Forte

Malátás és bogyósgyümölcsös

Intenzív kávé közepesen pörkölt, pirított jegyekkel és piros bogyós gyümölcsök lekváros aromáival.

Intenzitás 7/ 12

Válassza ki a mennyiséget:
Vásárlás a Lyreco-nál

FORTE

CLASSICS
Fedezze fel a mindennapok kiváló minőségű kávéit a CLASSICS kollekcióval!

Kínálatunkban minden ízléshez megtalálja a megfelelő kávét, a ristretto-tól a lungo-ig, hogy vendégei és munkatársai kedvükre válogathassanak a számtalan aromaprofil közül.

EREDET
A blend karakterét a brazil és Costa Rica-i Arabica szemek adják. A mosott brazil Arabica malátás jegyekkel gazdagítja a kávét, az ugyancsak mosott Costa Rica-i Arabica pedig lekváros, piros bogyós aromákkal és egy csipetnyi savassággal teremt egyensúlyt a blendben.

TEJJEL
Készítsen intenzív karakterű cappuccino-t vagy latte macchiato-t, és élvezze a pirított gabonából, csokoládés- és fás ízjegyekből áradó pörkölt karaktert és keserűséget! A Forte néhány cseppnyi tej mellett is megőrzi erejét, miközben zöldes és malátás ízjegyek gazdagítják.

ÍZÉLMÉNY

TESTESSÉG
KESERŰSÉG
SAVASSÁG
PÖRKÖLÉS

KÁVÉKÉSZÍTÉS

ESPRESSO
LUNGO

Összetevők és allergén anyagok

A klasszikus espresso mosott és természetesen (szárazon) feldolgozott latin-amerikai Arabica kávéiból intenzív, malátázott és gyümölcsös ízvilágú keverék született. A rövid ideig tartó, közepes pörkölés a lehető legjobbat hozza ki a blend mindegyik kávéjából: a brazil fajtában kibontakoznak a malátás jegyek, a Costa Rica-i szemek pedig piros bogyós bukét kapnak – és mindez harmonikus egyensúlyba kerül. Íme egy intenzív Nespresso Pro kapszula közepesen pörkölt, pirított ízjegyekkel és lekváros, piros bogyós gyümölcsös aromákkal!

JAVASOLT KÁVÉ