Lyreco logo

GUATEMALA

Malátás

A legjobb minőségű guatemalai mosott Arabica és Robusta kávék malátás aromájú, elegánsan kesernyés ízű keveréke.

Intenzitás 6/ 12

Válassza ki a mennyiséget:
Vásárlás a Lyreco-nál

ORIGINS
Minden single origin kávénk egy adott országból származik, és bizonyos módon mindegyik magában hordozza termőhelye sajátosságait.

Amitől ezek a kávék igazán különleges ízűek és aromájúak, az a terroir, vagyis a talaj, az éghajlat és más földrajzi tényezők egyedi kombinációja, hiszen ezek együttesen erősen meghatározzák a kávé karakterét.

EREDET
A kávéültetvényeket a száraz északi szelek melengetik, és a cserjék hatalmas fák árnyékában növekednek a vulkáni hamu miatt rendkívül termékeny talajon, ami értékes ásványi anyagokkal gazdagítja a kávé ízét.

A Guatemala blend guatemalai Arabica és kiváló Robusta kávék házasításával készül. Meglepő módon mind az Arabica, mind a Robusta szemeket nedves módszerrel dolgozzák fel, amely selymesen lágy textúrát kölcsönöz az intenzív malátás ízjegyeket hordozó Robustának, és kihozza a benne rejlő klasszikus keserűséget.

TEJJEL
A Nespresso Guatemala latte receptként a legfinomabb: így tárja fel tejes selymességét, intenzív gabonás, pirított aromáit és enyhén karamellizált ízvilágát.

ÍZÉLMÉNY

TESTESSÉG
KESERŰSÉG
SAVASSÁG
PÖRKÖLÉS

KÁVÉKÉSZÍTÉS

RISTRETTO
ESPRESSO

Összetevők és allergén anyagok

Védőgázos csomagolás. 100% pörkölt és őrölt kávé Nettó súly (50 kapszula): 315 g Svájcban készült

JAVASOLT KÁVÉ