Lyreco logo

Ristretto Intenso

Fűszeres és fás

ERŐSEN PÖRKÖLT, MARKÁNS AROMÁK

Intenzitás 12/ 12

Válassza ki a mennyiséget:
Vásárlás a Lyreco-nál

A Professional kávékínálatunk legintenzívebb kávéja. Pörkölt, kesernyés, testes kávé fűszeres jegyekkel és mély, fás aromával. Az Arabica finom ízjegyeit szépen ellenpontozza a Robusta ereje.

CLASSICS
"Fedezze fel a mindennapok kiváló minőségű kávéit a CLASSICS kollekcióval!

Kínálatunkban minden ízléshez megtalálja a megfelelő kávét, a ristretto-tól a lungo-ig, hogy vendégei és munkatársai kedvükre válogathassanak a számtalan aromaprofil közül."

EREDET
A keverékben egy ritka guatemalai Robusta fajta is található, ami sima, bársonyos textúrával egészíti ki az Arabica fajták finom aromáit.

ÍZÉLMÉNY

TESTESSÉG
KESERŰSÉG
SAVASSÁG
PÖRKÖLÉS

KÁVÉKÉSZÍTÉS

RISTRETTO

Összetevők és allergén anyagok

A Nespresso Ristretto Intenso osztott pörköléssel készül: a Robusta szemek intenzív pörkölése előcsalogatja a kávébab természetes testességét és keserűségét. Az Arabica kávékat enyhébben, rövid ideig pörköljük, hogy kiemeljük természetes édességüket és finom aromáikat. Mindez kellemes harmóniában egyesül, és így érvényesülnek igazán a Ristretto Intenso pörkölt, keserű ízjegyei ebben a testes kávéban. A sűrű, krémes textúrát fűszeres, borsos aromák és mély, fás jegyek gazdagítják. Ez a Nespresso Pro keverék élvezetesen egyesíti az Arabica kifinomult aromáit a Robusta erejével. A Ristretto Intenso tényleg tudja, hogyan kell intenzíven udvarolni!

JAVASOLT KÁVÉ