Lungo Decaffeinato

Lungo

Lungo

Cereal
Fruits

Intenzitás

4

Keserűség

1

Savasság

2

Testesség

1

Pörkölés

1

Úgy hisszük minden kávébab, minden területről, más személyiséggel bír – tükrözve, ’hol nőttek fel’ – és azt is tudjuk, hogy minden termés egyedi.

Ezért kell különleges odafigyeléssel kezelni, hogy minden kávénkból kihozzuk a teljes benne rejlő potenciált. A Lungo Decaffeinato a neve alapján nem tűnhet különös személyiségnek, ezzel szemben ez az őrlemény, Arabicák komplex keveréke amelyek aromatikussá, erőssé és gazdag ízvilágúvá teszik – amely ízvilágot megőrzünk a kíméletes koffeinmentesítési folyamat alatt. Ennek megfelelően ez a kávé osztott pörkölést kap, amely lehetővé teszi, hogy a babok igazán a legjobb formájukat hozzák: a gyengéd pörkölés megmutatja az Etióp termőterületek enyhe virágosságát, míg a sötétebb pörkölés kihozza a testességet és a pörkölt jegyeket a Latin-Amerikai Arabicákból. 4-es intenzitáson a Lungo Decaffeinato, így rögtön az egyik legizgalmasabb kávévá emelkedik a szobában.

Egy kis tej

Egy kis tej

Egy kis tej:

Egy kis tej hozzáadásával a Ristretto erőteljes ízei és sötét pörkölésű karaktere még jobban felerősödik és vegetális ízjegyekkel egészül ki.

Cappuccino

Cappuccino:

A sötét pörkölésű kávé aromáit lágyabbá teszi a tej, a Cappuccino édeskés ízei mellett zöld gabonaféléket ízjegyeit is felfedezhetjük benne.

Latte Macchiato

Latte macchiato:

A könnyű és selymes Latte Macchiato édes, tejes és kekszes ízjegyekkel, a kellemes kényeztetésért.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása