TIKI SPARKLE

Fedezzen fel egy teljesen új világot! Képzeletben repüljön el a trópusokra ezzel az egzotikus ízekben gazdag ICE INTENSO recepttel.
Emelje magasabb szintre klasszikus eszpresszóját frissítő és fűszeres ízekkel. A csipetnyi citromos üdítővel vagy gyömbéres sörrel ízesített habkoronájú jegeskávénk egy teljesen új világot fog Ön előtt megnyitni.

ikon10 ikonközepes

AMIRE SZÜKSÉGE LESZ

Hozzávalók
1 db ICE INTENSO kapszula (40ml)
150gr - 5 db jégkocka
10 ml Tiki szirup
1 szelet friss lime
5 db bazsalikom levél
90ml gyömbérsör vagy citromos üdítő
2 szelet friss gyömbér és 1 darab lime héj
Eszközök
View receptes pohár
1 shaker vagy 1 Nespresso Barista receptkészítő eszköz

elkészítés

lépés

01

Tegyen egy jégkockát a shakerbe. Készítsen el egy ICE INTENSO (40ml) párnát a jégkockára. Keverje össze, zárja le a tetejét és rázza határozottan 20 másodpercig // VAGY Nespresso Barista receptkészítő eszközzel: Tegyen egy jégkockát a gépbe. Készítsen el egy ICE INTENSO (40ml) párnát a jégkockára. Zárja le a tetejét, majd válassza ki az “Iced Nitro” funkciót és nyomja meg a start gombot.

lépés

02

Tegyen 4 jégkockát a pohárba. Öntsön rá 10 ml Tiki szirupot és facsarjon rá egy gerezd friss lime szeletet. Sodorjon össze a tenyerében 4-5 bazsalikom levelet és tegye a pohárba. Öntsön bele 90ml gyömbérsört vagy citromos üdítőt.

lépés

03

Öntse rá a kész hideg kávét a shakerből vagy a Baristából és díszítse egy szelet gyömbérrel, lime héjjal és bazsalikom levéllel.

ajánlott kávék

Ice Intenso

Espresso
Bővebben

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása