Új kávék és csomagolások a Nespresso Professional kávépalettáján

2021. 10. 25.

Hírek

Újrakategorizáltuk kávéinkat, valamint a kávépárnák csomagolása is új dizájnt kapott. Szeretnénk röviden ismertetni Önnel a változásokat, amivel rendelésekor hamarosan találkozni fog.

Mindannyian különbözőek vagyunk. Különböző háttérből jövünk, különböző a történetünk, különböző igényeink vannak. Különböző dolgokat élvezünk és még azokat is különböző módon. Ugyanez igaz a kávéfogyasztásunkra is.

Igyekszünk folyamatosan reflektálni ügyfeleink változó íz elvárásaira, preferenciáira és eltérő igényeire. Ezért annak érdekében, hogy egyszerűbbé tegyük kávéink áttekintését és felfedezését újrakategorizáltuk és újracsomagoltuk kávéinkat.

LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSOK
  • Az új kódolásban világosból sötétbe tartó színek jelölik a kávé intenzitását.
  • A CLASSIC palettában szereplő LUNGO LEGGERO ezentúl FINEZZO néven érhető el, az intenzitása pedig kettesről ötösre emelkedik. Erre a változtatásra azért került sor, mert ezentúl kávéink intenzitását egységesen espresso méretben (40 ml) mérjük, az íze viszont nem változik.
  • A CLASSIC paletta egy új, intenzív blenddel is bővül: az INTENSO veszi át a LUNGO FORTE helyét a Professional kávéportfólióban. Az új INTENSO kávénk markánsabb pörkölésű profilt kapott, 8-as intenzitással.
  • A koffeinmentes választékot áramvonalasítottuk, aminek következtében a LUNGO DECAFFEINATO kivezetésre kerül a jövőben.
  • A CONGO ORGANIC új, szezonális ajánlatként debütál az ORIGINS palettán.

 

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról és akciós ajánlatainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen személyre szabott ajánlatot,

vagy hívjon minket a +36 80 08 01 08 * telefonszámon
*ingyenesen hívható
Üzenet írása